Культура |
Захворювання |
Норми витрати |
Максимальна кратність обробок |
Картопля |
Фітофтороз, макроспоріоз |
20 мл на 5 л води на 1 сотку |
2 |
Томати |
Фітофтороз, макроспоріоз, бура плямистість |
20 мл на 5-7 л води на 1 сотку |
3 |
Огірки |
Переноспорозу, антракноз, бактеріоз |
20 мл на 5-7 л води на 1 сотку |
3 |
Яблуня, груша |
Парша, плямистості |
20 мл на 10 л води на 1 сотку |
2 |
Вишня, черешня, абрикос |
Бактеріальний рак кісточкових, біла гниль кісточкових, дырявость листя |
20 мл на 10 л води на 1 сотку |
2 |
Виноград |
Антракноз, мілдью |
20 мл на 5 л води на 1 сотку |
2 |
Смородина |
Обпадання листя, стовпчаста іржа чорної смородини |
20 мл на 7 л води на 1 сотку |
2 |
Троянди в грунті |
Борошниста роса, чорна плямистість |
20 мл на 10 л води на 1 сотку |
2 |